donderdag 21 april 2016

Thuishulp Op Maat

Na vele jaren in loondienst te hebben gewerkt voor verschillende zorginstellingen, thuiszorg en verpleeghuiszorg, ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan. Vanaf 1 juni 2016 ben ik zelfstandig werkzaam als thuishulp en kinderoppas!


De naam van mijn onderneming is "Thuishulp Op Maat".
Ik bied thuishulp, variƫrend van basis lichamelijke verzorging tot allerlei andere vormen van begeleiding en ondersteuning.
Een persoonlijke en liefdevolle benadering staan bij mij hoog in het vaandel.
De doelgroepen aan wie ik mijn diensten aanbiedt, zijn:
  • ouderen met een specifieke hulpvraag, 
  • mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking die ondersteuning nodig hebben, 
  • ouders die een ervaren oppas zoeken voor hun kind(eren). Sedert oktober 2018 ben ik geregistreerd gastouder bij Gastouderbureau VIP.


Ik vind het belangrijk om, door middel van een persoonlijk gesprek, samen met de zorgvrager vast te stellen welke vorm van hulp, verzorging of begeleiding wenselijk is. Aan de hand van dit gesprek zal ik aangeven of ik aan de vraag kan voldoen, en tegen welk tarief.

Ik ben bereikbaar via onderstaande contactgegevens:


Bel mij of mail mij....! Het is maar een kleine stap...!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten